Onze medewerkers zijn het stralende middelpunt

Uiteraard ben je goed in IT. Je bent op zoek naar een plek waar je gehoord en begrepen wordt, waar persoonlijke aandacht een natuurlijk proces is en het niet alleen maar draait om cijfers. Kortom je bent op zoek naar een tweede thuis.

Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak

Dat is de kern waar we bij Olgreen veel zorg en aandacht aan besteden. Natuurlijk betalen we goed en rij je een mooie auto, maar wat we nog veel belangrijker vinden is dat je het naar je zin hebt, gemotiveerd en geïnspireerd blijft. Naast een bovengemiddeld opleidingsbudget, doen we daarom veel leuke dingen. Daar krijg je energie van!

Wij zetten de mens centraal, en toevallig zijn we goed in IT.

We hechten waarde aan familiegevoel, plezier en ontwikkeling. Daarom nemen we graag de tijd voor leuke uitjes. Denk aan: lekker (veel) uit eten, met 500pk over de Noordzee, met gierende banden over de kartbaan, golfclinics, toffe fotoworkshops en hadden we al gezegd, lekker veel uit eten. We hebben een zwak voor taart en ook aan het thuisfront wordt gedacht.

We kennen onze mensen en die kennis gebruiken we dan ook voor het verbinden van de juiste IT professional aan de juiste klus.

IT Specialist Dennis

“1 grote familie!”

IT Specialist Tijs

“Olgreen is een informele, nuchtere organisatie met een stevig concept en sociale collega’s. Men is bereid te investeren in opleiding en wil graag meedenken met je ambitie. Olgreen staat altijd voor je klaar!”

IT Specialist Gert-Jan

“Olgreen is een bonte verzameling van
ICT-ers die wanneer we elkaar zien,
er een super gezellige bende van maken.
Binnen Olgreen is de aandacht die
uitgaat naar de specialisten correct
en persoonlijk en heb ik echt het
gevoel dat de specialisten
voorop gesteld worden.”

Je wordt onderdeel van een hecht team

Je wordt onderdeel van een hecht team van ruim 40 collega’s die tegen jouw droge humor en flauwe grappen kunnen. Iedereen bij Olgreen denkt graag in oplossingen en het idee dat, ondanks dat je gedetacheerd bent, je toch onderdeel bent van een hecht team, maakt ons naar verluid een bijzondere werkgever. 

Maak kennis met ons

Heb je vragen over onze IT specialisten of onze dienstverlening?
Wij helpen je graag.
Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 036 – 3031801.

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
Gooimeer 12
1411 DE Naarden
088-5363720
info@olgreen.nl