over ons

Als mensen zichzelf zijn, presteren ze maximaal. Iedere IT-specialist is een topper.

Met ons super sterke team zijn wij in staat het beste resultaat uit ieder IT-project te halen. Door elkaar continu te versterken, plezier te hebben en niet bang te zijn om buiten de gebaande paden te treden, zetten onze specialisten altijd dat stapje extra binnen ieder project. Zo zijn onze ervaren medewerkers echt onderdeel en een verlengstuk van de organisatie van onze klanten.

Door de sterke combinatie van specialistische IT-kennis op het gebied van Windows, Linux,  Middleware en onmisbare communicatie-skills, zijn onze specialisten een garantie voor succes. Toppers die staan voor continuïteit en maatwerk.

Organisatie

Olgreen is in 2014 mede opgericht door onze huidige directeur Casper Vos. Doordat de grondleggers van Olgreen geen onbekenden waren in de IT-wereld, was vanaf het begin meteen duidelijk dat niet de technische kennis, maar de medewerkers het stralende middelpunt van de organisatie moesten worden. Een plaats waar IT-specialisten dankzij korte lijnen, plezier binnen het team en kansen voor persoonlijke ontwikkeling het beste uit zichzelf kunnen halen. Dankzij deze aanpak en instelling is er weinig verloop bij Olgreen en kunnen wij met trots zeggen dat continuïteit en kwaliteit centraal staan in de relaties met onze klanten. Inmiddels ondersteunen wij dan ook met succes een groot aantal organisaties, van groot tot klein, bij hun IT-projecten.