“It takes both sides to build a bridge”

Dat vonden we wel een mooie quote die onze relatie met zowel IT specialisten als opdrachtgevers omschrijft. Ofwel bij Olgreen hebben we het graag over partnerships.

Waarom Olgreen

Geen driedelig maatpak, wel maatwerk. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. Dit houdt bij ons in, dat we luisteren naar de uitdaging van een opdracht, vooruitkijken en anticiperen op het nu. Uiteraard met een glimlach.

R

Specialist in o.a. Linux, cloud, Microsoft en Middleware

R

Ruim 40 IT specialisten

 

R

Opgericht in 2014

 

R

FD Gazellen 2017 | 2018 | 2019

R

Nominatie Computable Award: Beste detachering- en recruitment specialist 2020

R

Technische vooruitgang door opleiding, training en workshops

 

R

Hecht team, maar echt!

R

Maatwerk

Wij blijven graag in gesprek waardoor we maatwerk kunnen blijven leveren.

Na de maandagochtend aftrap, na meestal een kop goede sterke koffie, staan we voor je klaar. In het weekend laden we op, spelen we met onze kinderen en genieten we met familie en vrienden, zodat we er op maandag weer kunnen zijn.

Een video zegt meer

Wat je aandacht geeft, groeit. Daar geloven we heilig in. Dit geldt voor zowel de projecten bij de klant, voor fieldmanagement, voor sales, de werkprocessen en ook op marketingvlak. Bekijk hier onze bedrijfsvideo, een kijkje in de keuken van Olgreen.

Passie voor de IT

Presentatrice Dounia Rijkschroeff en haar crew waren te gast bij Olgreen in het WTC Almere, om een nieuwe aflevering voor Van Passie Naar Droombaan (VPND) op te nemen. Olgreen werd gevraagd voor de opname: ‘Passie voor de IT’, waarin een aantal van ons werd geïnterviewd om ervaringen te delen en te vertellen waarom Olgreen zo’n tof bedrijf is.

Mooie verhalen

Met uitzicht op de wereldstad, vierden we niet alleen een prachtige avond maar ook het feit dat we een mooi team vormen! Het Double Tree Hilton Amsterdam verzorgde een heerlijke BBQ en natuurlijk was er ook genoeg te drinken. Een toffe locatie met toffe gasten en mooie verhalen.

De Olgreen traditie

The most wonderful time of the year, december. Voor ons betekent dat traditiegetrouw een kerstdiner met onze Olgreeners. We kijken terug en blikken vooruit onder het genot van lekker eten.

En wie zitten er dan op kantoor

Uiteraard kunnen we niet allemaal goed in IT zijn. Om voor de Olgreeners alles goed voor elkaar te krijgen hebben we ook op kantoor een mooie club mensen zitten die met veel passie de brug vormen tussen opdrachtgever en IT specialist.

Casper Vos

Director

casper.vos@olgreen.nl

036 – 7604900

Arun Ramkhelawan

HR & Recruitment manager

arun.ramkhelawan@olgreen.nl

06-82733180

Marcella van der Veen

Procesmanager

marcella.van.der.veen@olgreen.nl

06-52728677

Esther Beute

Accountmanager

esther.beute@olgreen.nl

06-82228512

Siham Zirar

Accountmanager

siham.zirar@olgreen.nl

06-83374471

Vanessa van Eik

Corporate recruiter

vanessa.van.eik@olgreen.nl

06-823 629 32

Maak kennis met ons

We verbinden de juiste IT professional aan de juiste klus. Zo is iedereen blij. Hands-on en gemotiveerde mensen met een goede vibe. Je ziet je collega waarschijnlijk vaker dan het thuisfront, dus het is daarom wel zo leuk als het klikt. Simpel toch!

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
Gooimeer 12
1411 DE Naarden
088-5363720
info@olgreen.nl