voor bedrijven

Iedereen wil ze en wij hebben ze: de beste IT-specialisten van Nederland.

Bij Olgreen geloven we namelijk dat wanneer IT-specialisten de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, zij maximaal presteren. Dit betekent dat de professionals van Olgreen niet alleen uitblinken op het gebied van specialistische IT-kennis en expertise, maar ook dat zij plezier hebben in hun werk en daarom altijd bereid zijn dat stapje extra te zetten. Een basisvoorwaarde voor kwaliteit.

Onze focus op mensen zorgt er enerzijds voor dat IT-professionals graag bij ons blijven werken en anderzijds dat wij in staat zijn altijd de beste match te maken voor onze opdrachtgevers. In de praktijk leidt dit tot continuïteit in al onze relaties en daarmee succesvolle projecten.

De familiaire en laagdrempelige cultuur bij Olgreen is wat ons bedrijf, en daarmee onze specialisten, uniek maakt. Het is deze fundering die ervoor zorgt dat je specialisten in huis haalt die vertrouwd voelen en echt onderdeel en een verlengstuk van jouw organisatie zijn. Geen onbekende tijdelijke krachten, maar bruggenbouwers die altijd de beste oplossing leveren. Ook als dit betekent dat er buiten de gebaande paden getreden moet worden.

Door de sterke combinatie van specialistische IT-kennis op het gebied van Windows, Linux en Middleware en onmisbare communicatie-skills, zijn onze specialisten een garantie voor succes. Toppers die staan voor continuïteit en maatwerk.

OLGREEN DOE HET Zó

Een uitdagende rol als operations engineer binnen een internationale financiële instelling

financiële sector

Werken in een agile omgeving Gert-Jan is al enige tijd werkzaam op een project bij een internationale financiële instelling. Een organisatie die op een relevante manier inspeelt op vragen en behoeften van klanten en op ontwikkelingen in de markt. Ze willen voorop blijven lopen in de markt. Bij dat streven…

Lees verder

Bekijk al onze case studies

Onze expertise

Wij maken geen onderscheid tussen Unix, Linux en Windows. Een specialist van Olgreen is een echte IT-specialist en begrijpt het als de krachten van verschillende operationele systemen worden gebundeld.
linux & unix

LINUX & UNIX

Beheer, implementatie, troubleshooten, verbeteren en ontwerpen binnen een Redhat, Suse , Debian, Centos, Solaris of AIX omgeving.
windows

WINDOWS

Beheer, implementatie, troubleshooten, verbeteren en ontwerpen binnen een Windows omgeving.
middleware

MIDDLEWARE

Beheer en implementeren van bijv. WebSphere, JBoss, Tomcat, Biztalk, Apache, MQ, Weblogic.
virtualisatie

VIRTUALISATIE

Onze Engineers werken dagelijks met onder andere VMware, Hyper-V, RHEV, Citrix XenServer.
monitoring

MONITORING

Veel voorkomende monitoring software waarmee onze engineers werken is Nagios, Mongodb, SCOM, Cacti, Munin, Big Brother.
configuration

CONFIGURATION

Veelvoorkomende configuratie software waarmee onze engineers werken is Puppet, Cfengine en SCCM.
scripting

SCRIPTING

Onze engineers zijn gewend om te scripten in de volgende talen, BASH, VBS, Powershell, Unix shell, PHP en Perl.
databases

DATABASES

Onze Technisch Applicatiebeheerders zijn gewend om technisch met Oracle, SQL Server en DB2 databases te werken.
Interesse?
Maak kennis met ons