Senior accountmanager

Als ervaren senior accountmanager IT begrijp je de dynamiek van de ICT-arbeidsbemiddeling als geen ander. Met een indrukwekkend netwerk in de branche en diepgaande expertise, ben jij in staat om deuren te openen bij de beslissers van vooraanstaande organisaties. Vanuit een adviserende rol creëer je kansen voor onze specialisten, of het nu gaat om een accountmanager IT, een account manager senior, of een senior accountmanager.

Werken bij Olgreen

Maak je geen zorgen dat je jouw verhaal niet kunt waarmaken. Bij OLGREEN werken namelijk alleen de beste IT-specialisten. Heb jij de mentaliteit van een topsporter, de nodige flair, en ben je bedreven in new business en relatiemanagement als IT account manager? Overwin ons met jouw talent, want wellicht ben jij de senior account manager die ons team komt versterken op ons kantoor in Naarden!

Ons team

 

We zijn trots op ons team van IT Specialisten. Dit zijn technische experts die hun sporen al hebben verdiend in de IT-wereld en bewust hebben gekozen voor OLGREEN vanwege de professionele, stimulerende en hechte cultuur. Of je nu een senior IT account manager bent of een senior accountmanager ICT, je voelt je hier thuis.

Functie-eisen

Afgeronde HBO-opleiding;

Je hebt een commerciële achtergrond en ervaring in de IT-branche.

Je hebt een bewezen trackrecord en weet jouw successen SMART te maken.

Je bruist van creatieve ideeën, weet deze goed te onderbouwen en weet deze om te zetten in praktisch haalbare doelen.

Je bent enthousiast, hebt een winnaarsmentaliteit en je beschikt over een gezonde dosis lef.

Je krijgt er veel voor terug

Werken bij Olgreen is anders. Maar echt. Je wordt onderdeel van de Olgreen familie die inmiddels 50 bijna leden telt.

En oh ja, uiteraard betalen we goed. Je krijgt een leaseauto, laptop en iPhone en doen niet moeilijk over een vast contract als we na een jaar nog steeds allebei blij met elkaar zijn. Maar dat geheel terzijde.

Rijden in een mooie auto als senior systeembeheerder.

We nemen graag de tijd voor leuke uitjes.

Je wordt onderdeel van een hecht team.

Onze speelwei eens verder verkennen?

Wil je onze speelwei eens verder verkennen? Denk je dat jij perfect in ons plaatje past als senior systeembeheerder? Laten we dan kennismaken en laat jouw visie op de IT-arbeidsmarkt ons overtuigen.

#Join Team Olgreen

Denk je dat je aan ons profiel voldoet als senior systeembeheerder of senior accountmanager? Dan komen we graag met jou in contact. Het sollicitatieproces is bij ons als echte nerds volledig geautomatiseerd, dus je kunt gewoon op onderstaande knop klikken. Heb je vragen, neem dan contact op met Quinten.

locatie: Naarden
Collega Quinten Recruiter OLGREEN

Quinten Canwood
IT recruiter
quinten.canwood@neomaxolgreen.nl
06 – 29 24 99 03

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Company

Company

Call us

088-5363720

Email us

Get in touch