Middleware Engineer / Specialist

Bij gegevensuitwisseling denken ‘normale’ mensen aan een visitekaartje. Jij aan Middleware. Als jij enthousiast vertelt over Tomcat, Tibco en JBoss, denkt jouw omgeving ‘Wat een wonderlijke nicknames hebben zijn vrienden’. Maar jij weet: je bent een Middleware Engineer/Specialist

Middleware Engineer /
Specialist

Bij gegevensuitwisseling denken ‘normale’ mensen aan een visitekaartje. Jij aan Middleware. Als jij enthousiast vertelt over Tomcat, Tibco en JBoss, denkt jouw omgeving ‘Wat een wonderlijke nicknames hebben zijn vrienden’. Maar jij weet: je bent een Middleware Engineer/Specialist

Bij infrastructuur denk jij niet aan files en asfalt

Wij weten precies wie (of eigenlijk dus wat) Tomcat, Tibco en JBoss zijn. Je mag er dus dagelijks over los gaan als je bij ons, Olgreen, komt werken. Bij incidenten met de infrastructuur denk jij aan iets heel anders dan asfalt en files.

Dankzij jou is de uitgebreide infrastructuur van onze klant altijd stabiel, beschikbaar en van goede kwaliteit. Je bent altijd gespitst op mogelijke verstoringen en spot ze het liefst ver vooruit. Bovendien onderhoud je de ICT-infrastructuur en de technische koppelingen met applicaties piekfijn. Ook al zijn jij en je collega’s nog zo goed, een kleinigheidje houd je altijd. Die brandjes heb jij zo geblust.

Je weet waarover je het hebt, en dat houd je graag zo.  Tijd investeren in jouw permanente educatie doe je dus met plezier. Ook ben je niet te beroerd die kennis te delen met collega’s. Je hebt inmiddels vast door dat we graag willen dat je lol hebt in werken binnen een team. Jouw eigen ervaring en de nieuwste technologische ontwikkelingen zet je om in verbeterde normen en richtlijnen.

Je rijdt in een mooie auto.

Een bovengemiddeld opleidingsbudget.

We nemen graag de tijd voor leuke uitjes.

Je wordt onderdeel van een hecht team.

Ons verlanglijstje

Nee, we willen niet te veeleisend doen en ja, we weten dat niemand perfect is. Wel hebben we echt een zwak voor collega’s die al deze wensen afvinken:

Je hebt minimaal 3 jaar vlieguren gemaakt als Middleware beheerder.

Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding.

Je weet alles van WebSphere Application Server, MQ, JBoss, Tibco en Tomcat.

Kennis van ITIL.

Relevante certificaten (bijvoorbeeld WAS Admin).

Kennis van zowel Unix-, Linux- als Windowsplatforms.

We sturen jou met een gerust hart bij de klant langs, omdat je communicatief sterk en sociaal vaardig bent.

Je komt goed uit de verf in een team, maar werkt net zo goed zelfstandig. Ook projectmatig werken kun jij als de beste.

#Join Team Olgreen

Kom je solliciteren in je Metallicashirt? Prima! Wel vinden onze klanten het fijn als je jouw kledingstijl een beetje aanpast aan hun cultuur. Je kunt op de vacature Middleware engineer reageren met je LinkedIn profiel. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Arun.

Arun Ramkhelawan
Resource Manager
arun.ramkhelawan@olgreen.nl
06-82733180

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
036 – 7604900
info@olgreen.nl