EVENEMENT - BLOG

Een terugblik op het Olgreen kerst event 2017

datum: 21 december 2017 18:00 - 21 december 2017 22:30
locatie: Huizen, Havenstraat,

Donderdagavond, 21 december vond het jaarlijkse kerst event van Olgreen plaats aan de pittoreske Havenstraat van Huizen. Om 18.00 uur begon de avond bij Coronel Kartracing met een bittergarnituurtje (lees: een berg van ±70 frituurhapjes op een schaal geserveerd) en drankjes. Vervolgens gingen we in twee teams de eerste ronde racen. De zinderende finale vond daarna ook in twee groepen plaats. De winnaarsgroep streed voor de felbegeerde eerste plek die vorig jaar werd gewonnen door Casper.

De top drie van vorig jaar had dit jaar meer concurrentie, door de nieuwe aanwinsten in team Olgreen, maar zij bleken dit jaar weer de snelsten te zijn! Met op nummer drie Koen, op nummer twee Pascal en op nummer één Casper!

Na al het raceplezier bij Coronel liepen we met z’n allen naar De Haven van Huizen om te beginnen aan ons driegangendiner en kreeg iedereen aan het eind van de avond zijn Puur Gouden kerstpakket mee naar huis.

Bedankt allemaal voor deze top afsluiting van 2017!

Word jij volgend jaar de winnaar tijdens het jaarlijkse kerst event van Olgreen? Solliciteer dan naar een functie bij #teamolgreen, bekijk hier de vacatures.

 Bericht delen op