Recruitment Marketeer 

Afstudeeropdracht/stage: Wil je verder ervaring opdoen met digitale mediakanalen als Instagram, Google Ads en Facebook? Dan hebben wij DE afstudeerstage voor jou!

Recruitment Marketeer 

Afstudeeropdracht/stage: wil je verder ervaring opdoen met digitale mediakanalen als Instagram, Google Ads en Facebook? Dan hebben wij DE afstudeerstage voor jou!

Wat hebben wij in gedachte?

Jij bent een 4e-jaars student op het gebied van Human Resource Management, Marketing en Communicatie of een andere relevante studie;

Je bent enthousiast, leergierig en klaar voor een uitdagende opdracht;

Je bent sociaal, communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Je hebt sterke affiniteit met Social Media (Instagram, LinkedIn, Facebook, etc.);

Je bent woonachtig in de omgeving van Almere;

Je bent vanaf februari 2020 beschikbaar.

Wat kunnen we bieden?

Een gave afstudeeropdracht in een informele omgeving met korte lijnen. Waar je de ruimte krijgt om je afstudeeropdracht/ scriptie te maken.

Een uitstekende stage vergoeding.

Lunchen doen we zoveel mogelijk met zijn allen, goed moment om onze slechte verhalen te delen.

Opdracht

Een onderzoek naar de effecten van marketingacties op de candidate experience of onderzoeken hoe wij bekend staan in de markt? Hoe kijken onze huidige werknemers tegen ons aan en kunnen we de feedback gebruiken voor toekomstige wervingscampagnes? En zo zijn er meer vragen/uitdagingen waar wij mee te maken hebben. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

We zetten al goede stappen om ‘Social’ meer aanwezig te zijn maar daar hebben we wel een collega nodig die ons hierbij kan helpen en die ook met een kritische blik mee kan kijken, we kunnen tenslotte heel veel van elkaar leren.

Om je afstudeeronderzoek af te stemmen op de praktijk ondersteun je de recruitment manager in de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van recruitment en recruitment marketing. Je wordt medeverantwoordelijk voor het beheer van de Social Media kanalen en bij het bedenken van leuke content en marketingacties en je bent actief betrokken bij de werving van nieuwe collega’s, hoe gaaf is dat?

Een leuke afwisseling tussen het maken van je onderzoek en het opdoen van werkervaring en wat geeft er nu meer voldoening als de resultaten van je afstudeeropdracht daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden.

#Join Team Olgreen

Hebben wij je interesse? Mooi! Dan komen we graag met jou in contact. Heb je vragen, neem dan contact op met Arun.

Arun Ramkhelawan
Manager Sales & Recruitment
arun.ramkhelawan@olgreen.nl
06-82733180

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
P.J. Oudweg 41, 1314 CJ Almere
036 – 3031800
info@olgreen.nl