Olgreen genomineerd
in de categorie Detachering-
& Recruitmentspecialist van het Jaar

11 september 2018

Ict-vakblad Computable heeft tien detacheerders en recruiters genomineerd voor de Computable Awards 2018. Één daarvan is Olgreen. En daar zijn we super trots op!

Help jij ons de Award binnen slepen? Stemmen kan nog tot 7 oktober via: http://www2.computable.nl/computableawards/stem/
We zetten alles op alles om te winnen. En we zouden het super tof vinden als ook jij, je vrienden, je familie en je collega’s op Olgreen stemmen. Computable schreef een mooi stuk over Olgreen. Al een mooie reden om te stemmen dus!

“Olgreen scoort met centraal stellen medewerkers
Bij het in 2014 opgerichte Olgreen staat niet de technische kennis centraal, maar de medewerkers zijn het stralende middelpunt van de organisatie. Het bedrijf zet hoog in op plezier binnen het team en kansen voor persoonlijke ontwikkeling om het beste uit de mensen halen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 waardeert deze aanpak met een nominatie in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.”

Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Computable Awards tussenstand begin september: de meeste stemmen zijn uitgebracht in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar (2484). Of ze voor Olgreen zijn, blijft nog even spannend.

Op 30 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Fingers crossed! 

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
Gooimeer 12
1411 DE Naarden
088-5363720
info@olgreen.nl