IT is mijn hobby en passie

26 juli 2017

Het faciliteren van de dagelijkse behoeften zoals mobiliteit, salaris, en ontwikkeling vind ik erg belangrijk

Ik ben Martin Jansen, Sr. ICT Infrastructure Consultant bij Olgreen. IT is mijn hobby en mijn passie. Bij Olgreen kan ik dit mooi toepassen binnen de verschillende projecten.

Uitdagende projecten
Een technische uitdaging voor mij was Firewall/ Security beheer bij een grote Bank. Daar heb ik veel nieuwe technieken en methodieken geleerd in korte tijd. Daarnaast vind ik het ook zeer uitdagend om veel dingen te verbeteren en na te denken over het opnieuw inrichten van een ICT omgeving.

Primaire ambitie
Mee gaan met alle nieuwe ontwikkelingen en daar leuke, nieuwe uitdagingen in vinden is mijn ambitie. Maar mijn primaire ambitie is lol in mijn werk.

Wat maakt jou een tevreden specialist bij Olgreen?
Het faciliteren van de dagelijkse behoeften zoals mobiliteit, salaris, en ontwikkeling vind ik erg belangrijk .

Wat voor advies zou je startende IT specialisten willen meegeven?
Onderzoek zoveel mogelijk op je vakgebied. Neem niets zomaar aan voor waar. Uitgangspunt moet zijn: Sales presentaties zijn leugens, onderzoek zelf of het product doet wat je er van verwacht. Kijk naar wat het bedrijf (je klant) nodig heeft om goed of beter te functioneren. Je moet meer geld opleveren dan je kost, anders doe je je werk niet goed. Als externe wordt er altijd verwacht dat je meer weet dan interne medewerkers. Gedraag je ernaar (waar mogelijk). Wees eerlijk over wat je kunt en wat je niet kunt. ‘Weet ik niet, maar kan ik uitzoeken’ is altijd een goed antwoord.

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
Gooimeer 12
1411 DE Naarden
088-5363720
info@olgreen.nl