De juiste klik met het passende specialisme

3 november 2017

Het team van Olgreen zorgt voor die klik door de juiste Olgreener voor te stellen met het passende specialisme

De samenwerking tussen Sator Holding (ook wel bekend als Fource) en Olgreen begon toen ik de vraag naar een IT-specialist uit had gezet binnen mijn netwerk op LinkedIn. Ik had Casper destijds al in mijn netwerk, omdat we elkaar in het verleden al eens hadden ontmoet. Voor Sator Holding waren we op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder.

De juiste klik met het passende specialisme
Goed gekwalificeerde applicatiebeheerders zijn niet gemakkelijk te vinden, maar toen belde Casper mij gelukkig op met het bericht dat hij dit probleem wel voor ons kon oplossen. Casper stelde één dag later Olgreener Tijs aan ons voor. Tijdens het kennismakingsgesprek met Tijs, waar Casper bij zat, voelde wij meteen een wederzijdse klik en sindsdien hebben wij Tijs vol tevredenheid ingehuurd bij Olgreen.

De kracht van Olgreen is denk ik de kennis en kunde die er is om door te hebben wat de klant, Sator Holding in dit geval, nodig heeft. Het team van Olgreen zorgt voor die klik door de juiste Olgreener voor te stellen met het passende specialisme.

Ook de samenwerking na de eerste werkdag van Tijs ervaar ik als prettig. Er is vooral contact als dat nodig is. In ons geval is dat vaak voor leuke dingen geweest, maar als er wat is dan weten we altijd een teamlid van Olgreen te vinden.

Informeel bijpraten
We zien de Olgreeners dan ook regelmatig tijdens events die voor ons als klant georganiseerd worden, zoals laatst tijdens een Italiaanse Kookworkshop bij het Amsterdamse Hilton. Dat was erg leuk en lekker! Tijdens zulke events praten we elkaar informeel bij over lopende projecten. Het is fijn dat Olgreen die informele, open sfeer creëert. Bij Olgreen weet je waar je aan toe bent en ik ben daar zeer tevreden mee, voor ons is dit echt een succesvolle samenwerking!

Referentie door:
Peter-Jan Pollet
Senior SQL Server DBA/Team Lead bij Sator Holding

Beoordelingen

200 IT Specialisten beoordeelden 
ons met gemiddeld een 9.0

Contact ons

Contact ons

Olgreen
Gooimeer 12
1411 DE Naarden
088-5363720
info@olgreen.nl